Sunday, January 9, 2011

Lalalala... (o^^) ..

Owwhh..  \\(^o^)//.. letih btul petang semalam... pergi jalan ngan mak g kedai & supermarket yg dekat ngan area perumahan....  disebabkan aku kebuhsanan.. (<--- kebosanan) ... aku pon ajak mak kuar g jalan2 dengan alasan nak beli ni la nak buat tu la.. hehe.. ;P  ..nasib baik mak okey je.. hehe....


1st stop.. ktaorang singgah kat kedai gunting rambut.. disebabkan rambut aku yg agak memanjang dan x terurus skit.. mak aku da sound awal2.. suwo pegi gunting rambut.. kasi kemas & chantek skit rambut aku nie... aku sebenarnya first time masuk kedai gunting rambut tu.. xtau okey ke x.. so cuba try jela... kot2 bagus.. hmm..  sekali gunting rm12.. tu utk pompuan la.. kalu lelaki murah skit.. hmm.. masuk2 kat kedai tu.. okeyla not bad.. bersih & cantik.. siap ada cuci rambut dulu before nak gunting... pastu mula la proses gunting mengunting... potong layer je.. haha.. risau gak sbab org yg tukang gunting rambut aku tuu.. mcm budak baru je.. memang lambat gak ahh.. nasib x byk sgt customer time tu.. memang teliti abis laa dia sukat rambut aku byk mane nak potong... dalam hati aku ckp.. ‘ jgn je teruk rupa rambut aku lepas gunting nie.. ’ and then pastu da siap!!...  dan hasilnya.... memang amat memuaskan, cantik & kemas... berbaloi gak aku byr 12 hinggit.. hehe.. thnx yer kpd si tukang gunting rambut anonymous.. hehe.. ^^..




lebih kurang camnie arr.. style haircut aku tuhh.. hehe.. ^^



Lepas tu..  ktaorang pun jalan2.. singgah kat satu kedai nie... terjumpa satu cardigan simple but nice.. rm 15 je... mwahahaha.. ^^ ..aku pun ape lagi.. amik la.. sebab tu je yg last tinggal.... xmao lepaskan peluang..hehe.. fuhh!!..memang rezeki aku nie.. hehe..  

 Time tengah shopping tuh.. tiba2 je ada seorang lelaki ni ngamuk.. marah la sampai tumbuk cabinet kdai yg jual kain tuu.. aku ngan mak pun tengok ah.. kedai sebelah je kot..orang yg kat sekeliling tu pun heran.. kenape ngan mamat tuh.. seram gak ahh tengok muka dia time tuu.. siap pandang kat aku lg tu and org sebelah2..  tiba2 je jerit mcm x puas hati.. nasib baik ada pak cik sorang nie yg bawa dia pegi dari situ.. takut gak la  kalu da pa2 berlaku... hmm... ntah tetibe je.. xtau kenapa.... hmm.. whateva.. not my problems either.. hehe.. tapi x baek la.. marah2 depan public mcm tuh.. huhu.. bawak bertendang.. oppps!!.. bertenang ye bro!... 


jangan marah oww!!.. sabar2..


owhkeylaa... stop sampai cnie je dulu.. da time nanti update lg entry.. hehe.. tata~ titi~ tutu ~ ... (o^^) ...


p/s;
 tadi shopping kt supermarket.... baru tahu hari sabtu x digalakkan guna plastic bag.. tu pun kena charge 20 sen satu beg plastic.. baru start rasanyer kt supermarket cnie.. nanti kalu nak beli brg kena bawa beg sendiri la jawabnya.. kalu xmao byr utk plastic bag tuu...  hmmm... bagus gak la.. kurangkan penggunaan plastic bag...and together we help save the environment!!.. hooray!! ...  ^__^ ...





5 comments:

  1. haa kt ctok pn org biasa guna beg dikpn, tp still mseh ada yg gna plastik la... mcm aku. hahahhaa..

    seram da juak org ya

    ReplyDelete
  2. owhh..kena mbak beg dikpun la mun shopping oww.. besala kita kt malaysia tok da biasa pakei plastik bag.. hehe..

    aok.. tetiba jak emo.. nasib xda pa2..

    ReplyDelete
  3. gunalah "green bag" utk elakkan membayar 20sen, =)

    Entry terbaru: JDownloader terbaik!

    ReplyDelete
  4. @ A.D.A.M .. yupp.. tapi nasib baik la ade org yg suro dia bertenang.. & bawa dia pergi dr situ.. mau nye kecoh nanti kalu dibiarkan.. hehe..


    @ geekz36 .. betol tu..hehe..^^

    ReplyDelete